Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur en Kubrick synvinkel...

Agent orange....
Ett avlövnings medel för effektivt för vårt eget bästa.
Hur skall vi kunna utnuttja denna källa till underbara lövfria träd.
Träden är slavar under löven och det är vår plikt att hjälpa dom precis som vi vill hjälpa våra medmänniskor och hjälpa dom från deras slaveri under deras naturtillgångar.
Detta är ett måste för oss, the caring generation...
Det handlar om Jesus kärlek som vi skall övertyga alla goda kvinnor och män om så vi kan förenas i himlen under Guds vaktande öga.
Där skall änglarna sjunga i vår ära för at vi befriar alla vi ser från deras bördor och hjälper dom in Guds underbara sken...




Övriga genrer av Crumb...Mr Crumb..
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-05-13 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crumb...Mr Crumb..