Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löv 2

Lönnlöv singlar ner
prasslar i vindvirvlar
torkan




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-04 11:03



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fin-känner hösten.
2016-10-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, löven de falla...först faller en, sen faller alla...fin haiku...
2016-10-04

    ej medlem längre
Kanonbra haiku
vinterförstadie
bokmärker

2016-10-04

  Jan Widströmer VIP
Just nu komprimerat.
2016-10-04

  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku med höstkänsla!
Det prasslande ljudet är speciellt, vinterns budbärare.
2016-10-04

  Anya VIP
Jaa nog är det torka alltid. Inte regnat mycket denna höst. Det kom lite förra veckan...men skulle kanske behövas mer?
Bildrik text! Bra!
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP