Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trapphuset

Jag knackar på din dörr
Nej. Jag bankar på din dörr
Desperat
Jag vet att du vet att det är jag

Jag ringer
Inget svar
Du läser mitt meddelande
Inget svar
Du vet att jag vet att du är där inne

Jag känner på handtaget
Nej. Jag rycker i handtaget
Lever om

Lever inte




Fri vers (Fri form) av Poppers
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-04 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poppers