Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet i Skottland

Dropparna föll hårt i asfalten
Åskan rullade

En främling på trottoarkanten
Som sällskap i stormen

Hon delade sitt paraply med mig
Jag bad inte om det

För en stund uppskattade jag mänskligheten




Fri vers av Poppers
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-14 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poppers