Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet, saltet, lukten

Havet
saltet,
lukten,
känslan av tillhörighet finns som en nervig flod
som passerar jordens ådror utan tidmätare

Vad finns efteråt när vattnet har passerat genom olika fors?
Vad finns magin som förtrollar naturen i olika dräkter?
Vad finns löven med de mjuka färger?
Vad finns tonen som sjunger nya sägner?

Kom hit vinden!
och skrik!
jag vill vara med i tokighetens virvel
och klappa nästippen på bergets kant







Fri vers av Minona
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-04 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona