Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon


kuddens varma grop
ett spår efter närvaro
en fantomkänsla




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-05 14:16



Bookmark and Share


  Nils-Robert
bra haiku som väcker tanken
2016-10-10

    ej medlem längre
ja, vad säger man; genialt eller; genialt...Tack.
2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP