Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Ännu en [1] haiku är på gång nu. Wow emellertid, okay.

Tänkte inte på

bekymret plus och minus

är mest för neg som

 

7-3 och

5-2 førstås.

Är aningen trött.

 

Småfel får man väl

tåla. Metriken är en

gammal construction.

 

Hur tecknet c är

integrerat är inte

på agendan, nu.

 

Äsch… nu får dikten

vara lång nog. Å är en 

bokstav. Okay så.

   




Bunden vers (Haiku) av farbror zwed
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-06 21:21



Bookmark and Share


  farbror zwed
Term-
en dikt är vad
cmy… är.
På så sätt, enligt førfattaren, i manualen.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
2016-10-06

  objekt3
å, en dikt :)
2016-10-06

  farbror zwed
21:21 – wow. Dikten är inte ”formellt” control räknad.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed