Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktobermygga.

Myggsurr inomhus
aldrig förr i oktober
årstidsförskjutning




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-07 07:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärd haiku högst aktuell i vår tids klimatdebatt. Bra!
2016-10-07

  limerick
Fin haiku men med dystert budskap. Hoppas nu att Parisavtalet om klimatet kan börja bromsa och sedan även stoppa växthuseffekten
2016-10-07

  Anya VIP
Se där....myggan har fått fnatt. Din text gör klimatfrågan levande. Vad håller vi på med? September var ju som en sommarmånad.
2016-10-07

    ej medlem längre
bra haiku om det nya klimatet.
2016-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku att fundera på!
Tycker det är mycket i år som inte håller normala tider.
2016-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP