Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Ännu en [1] antydan.

Ä føre ä – å føre Å – tydligen. 320 är 1 (en) [mycket] viktig code. Bokstaven g førecommer i Bergkvara – tydligen. Färg finns = fs {fs} men färg (color) är inte aktuell i pågående <101/ /101> essä. Även essay førecommer. Teckendubblering… okay. 
¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯

¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯

¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯

¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯ ¯¯¯¯

und so (u/ /U) weiter. 

_______________

 




Prosa av farbror zwed
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-08 17:24



Bookmark and Share


  farbror zwed
8 17 är 1 (ett) bi-
fynd.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
2016-10-08
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed