Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans låga

Barnets blick genom staden,
hur den med sylvass precision
nådde sin moders hjärta,
så att det åter flammade upp
och fick hennes ansikte att smälta
av värmen, med tårar som rann över
och hur de genom dimman fortsatte
att se varandra framför sig,
i det klaraste av ljus, tills deras
utsträckta armar förenades i en kram




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-09 09:27



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Underbart och i en otroligt bra rytm skriver du denna dikt.
2016-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta