Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännerna

Vi var ett pussel som passade ihop en gång
Då, för länge sedan.
Men sedan tappade någon bort alla bitarna
Och när vi hittades igen passade vi inte längre ihop som förut.
För under tiden vi varit borta, hade vi hittat nya pusselbitar
som vi format oss efter istället.

Men trots att vi är pusselbitar som inte längre passar ihop,
och trots att vi hittat andra pusselbitar som passar oss bättre,
hör vi ändå ihop på ett sätt.

För motivet på oss är ju fortfarande det samma.




Fri vers av Konstvärk
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-09 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstvärk