Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidrum



Madonna
marmorvit är din hy
En gigantisk uppgift
att mejsla ut ditt huvud
Äkta konst av sonen
till minnet av din gärning
Madonna
slät är din kind




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-05-13 17:41



Bookmark and Share


  Araminta
bra och fin dikt,
många bottnar
och tänkvärd!

dock föreslår jag
att du ändrar till:

Madonna
din hy är marmorvit

för bättre språkligrytm
samt för att harmoniera
med sista raden där du
skriver:

Madonna
din kind är slät

kanske kunde du även
komma på en bättre titel mvh Araminta
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP