Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gårdagen



Förbrukad tid
lämnade vår tillvaro:
uppspelt oblygt naken
skrattande i glädjerus
växlande
till pryd i dag




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-05-13 18:26



Bookmark and Share


  Araminta
jasså, var det så illa?
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP