Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Större än så

Det är smått lustigt det här
med
vardag
och jobb

Jag räknar timmar
och skrattar
magskratt
ingenting är som igår

Det är lite tokigt
med orgasmer
som följs utav
hastiga toalettbesök
och efterföljande tv tittande

Jag bländas utav solen
och molnen i min ficka
är ingenting
jag har bett om att få bära med mig

Det är
väldigt
spyäkligt
med
falska människor
som tror
att förtroende
kan köpas tillbaka

En människa är större än så




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 232 gånger
Publicerad 2006-05-13 18:36



Bookmark and Share


  Smultris
Stora sanningar i dina ord, Ola...

Härligt att byta ut ordet magsår mot magskratt:)

Och visst är en människa större än så...
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan