Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris med anledning av TV-program om hemtjänsten


Vårdkris

Vem vårdar gamling
frun orkar och vill inte
han vill att hon




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-11 08:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Viktig haiku. Tack Gunnel!
2016-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku som väcker tankar.
Det kommer en tid när jag inte klarar mig själv, hur blir det då?
2016-10-11

  thyra
Såg också programmet. Bra haiku, som speglar verkligheten. Fint!
2016-10-11

  Anya VIP
JAA visst var programmet om äldrevård bra. blev så glad när damen började äta. Men precis som du skriver...vem ska vårda vem??? Enligt geriatrikprofessorn så skulle vården kollapsa om inte anhöriga vårdade som de gör i hemmet.
2016-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP