Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen natt för drömmar

Var så osäker,
i vissa stunder beredd att helt avsluta.

Men idag,
en virvel av äventyr,
underfundigheter.

Upptäcksfärd genom vindlingar
jag aldrig ens nuddat tidigare.

Känsla av evigt äventyr,
eviga ögonblick.

Hisnande, förtrollande, betagande.

I natt blir ingen natt för drömmar.
I natt skall jag bli kysst!




Fri vers av fripp
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-11 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fripp