Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där borta


stötar av råhet
hot ur de sjuka orden
ledda längs gula

synnervens avspärrningstejp
så tyst vid olycksplatsen




Bunden vers (Tanka) av alicja lappalainen VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-12 16:36



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Å, vardagsvåld. Och tystnaden, så grym och ändå det enda.
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP