Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

14 miljarder per år...

Kostar våra raka gurkor!

Sug på den!

Samt dessa jävla burkor
och deras vidriga "män"
vid vägars korvkök
bostongurka och grillad "parabolantenn"
och i utmarken där det spelas lergök

14 miljarder!

Sverige är kört
förstört

Eller som världens nya ledare Trump
kommer säga.

Fuckded. Nej fuckde. Fucked!
Yes fucked!

(nej, det var inte svriges kung som uppfann dyslexin.)





Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-12 18:13



Bookmark and Share


  objekt3
http://korvkiosk.se/

2016-10-13

  ULJO
Vilket slöseri
2016-10-13

  Marianne Räf
Ja, alltså, ibland vill man bara svära !
Åt allt man retar sig på! ;(
2016-10-12

    ej medlem längre
gamla sverige har tyckts kört länge..
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B