Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag sover!


Våldtagen !!!


Häver mig ur Gårdagen.
Går Morgonen till mötes, -
genom den dunkelgrå Natt.
Har jag blivit våldtagen ??
När jag sover så stötes
min kroppshydda med stor kraft !

Är mörbultad efteråt.
Nacke å armar värker - -
å stussen känns tung å hård!
Kan Nånn ligga i försåt, ---
mot mig när jag ej märker?
Som mord på en Kyrkogård !!!

Dödlig är blotta tanken ---
på det som -kanske- händer,
då jag ligger medvetslös !
Jag tänker att: -Va´ Fanken !!
Kunde anlägga bränder
för å kväsa herr byxlös !!!

Kan jag ha förvirrat mig ?
Totalt kommit till korta ?!
En inbillningssjuk lipsill ??...
-Men, man vet, ju, faktiskt ej
vad sker, då man är borta --
i Sömn, - som en imbecill !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-13 05:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hu då...jobbigt att inte veta säkert...
2016-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas verkligen att det var en mardröm!
2016-10-13

  Solstrale VIP
Otäck känsla, den tanken en förskräckelse, sådan händer det är sant, och innerligt hoppas jag så inte är... Hur som helst vill jag krama om dig och säga allt ordnar sig det var bara en mardröm...
2016-10-13

    ej medlem längre
Låter inte trevligt! Kanske var det en mardröm, ibland kan man uppleva drömmar som att det hänt i verkligheten.
2016-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf