Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bob Dylan, liknar Amish poet.

 

 Amish poet, stilar på alla grenar i litteraturen och musik ärlig talad jag blev så där lite skeptisk men glad, nästa år blir ...pristagare
Bruce Springsteen kanske, sade en kolega här,vem vet kanske jag. 

Nobel, var värt $ 930,000, kommer att äga rum den 10 december.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-13 14:02



Bookmark and Share


  ULJO
Ja det kanske banar vägen för vår svenska rockpoet Ulf Lundell
2016-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP