Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Serie


I centrum
rörelsen

Svärdet som hugger
av ormens huvud

God
I´m perfect

Språkets kultur
nivåer
för enfaldiga

God
I´m great

De naivas ideal




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-05-13 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP