Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män som spänner

I underlivet leker livet
för hon som
aldrig hört ord som
prydd, buskablyg
eller
svårfångad

Jo livet leker
bland
varma lakan
och naturella
utfall

Inte ens en tanke

sjukdomar
och siffror
med dödsfall

Nej här leker livet
förspelet
är 10 shots
och en blinkning
i rätt ögonblick

Ja här leker livet i underlivet
överhuvudtaget
ingen
oro

Trosor som åker av
män som spänner




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-05-13 22:00



Bookmark and Share


  * Ammi *
så sant, för en del har det blivit en hobby...prestationsinriktad dessutom.. bra skrivet (som vanligt)
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan