Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning på "Vildgäss"


Byte

Vildgäss flög sydvart
den vita gåsen kvar bland
kanadagässen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-15 12:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar fortsättning, de flyger fortfarande tillsammans!
2016-10-16

    ej medlem längre
Tack för dina fina gässhaikus! Ovanlig situation här för den vita gåsen.
2016-10-15

  Anya VIP
Sydvart...det var ett nytt ord. Jaså den vita gåsen blev kvar. Undra om den anses finare eller blir utmobbad? :o))) Kanske bryr sig kanadegässen inte överhuvudtaget.
2016-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP