Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text till de drabbade.


En sekund

En sekund - en evighets sekund
slog sönder tillvaron
och livets puls

En sekund - en enda sekund
varade för evigt
i minnets tänjbara bank

En sekund  - en jävla sekund
släckte livets låga
för en älskad vän

- GE FAN I MOBILEN NÄR NI KÖR!




Fri vers (Fri form) av AjBi
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-15 15:40



Bookmark and Share


  Maud Louise
Så tragiskt, beklagar! Vet hur fort livet kan förändras :( Bra skrivet
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi