Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadens Dån

Finns det något som kan höras lika starkt som tystnad?

Kan något vara lika starkt som skörhet?

Går det att vara ensammare än mitt bland andra?

Kan man bli svagare än i sin starkaste stund?

Är någonting lika sant som en lögn?

Är något lika osäkert som den enda sanningen?

Är inte slutet också en början?

Vad svara man på det, om ja också är ett nej?




Fri vers (Fri form) av Eugen VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-15 21:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livet är en ny början där slutet finns
Det är det enda du ska tänka
nej ska du aldrig ens tanken skänka

för då modet du tappar
och ett sämre utgångsläge får

kärleksfulla kramar


2016-10-31

  Marita Ohlquist VIP
Varje rad i din text manar till eftertanke!
Bra, mycket bra.
2016-10-16

  Carl Mikael Fäldt
Paradoxerna och motsägelserna har sin skönhet-om man kan skriva som du!

Om inte-är de alltid obelysta!


Tack för en bra text!
2016-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP