Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cancer

Cancer

Du är så hård,
så kall, 
skoningslöst äter du, 
upp din värdkropp.

 

Din uppenbarelse smittar,
inte bara den sjuke,
utan hela dess ,
omgivning.

 

Alla dukar under,
kallsvettas,
räds, 
din framfart.

 

Allt försvinner,
när,
du, 
växer.

Som, 
döden!

 




Fri vers (Fri form) av Eugen VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-14 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP