Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som höll mig kär

Jag söker platsen dit tanken vandrar när den går dit den vill.

Stranden vid drömmarnas land, där vågorna slår och aldrig är still.

Möter du mig där?

Du som jag höll kär. 




Bunden vers (Rim) av Eugen VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-09-14 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP