Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alltid så lätt

Om elden i ässjan slocknat 
Och Kolet tagit slut

Om skaftet på hammaren gått av
Och städet är trasigt

Då är det svårt
Att vara sin egen lyckas smed




Fri vers (Fri form) av Eugen VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-13 11:51



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Snyggt formulerat med en djup innebörd:-)
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP