Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmord II

Vilsen i världen
Du levde ditt liv för andra
Din bild av deras krav, glädje och behov
Styrde ditt liv
Band dig
Fast 

 

Din död var din egen
Du bröt dig loss
Du är
Fri

 

Vi som är kvar
Är nu fast
I vår
Sorg

 

Du saknas 
M
ig 

 

 




Fri vers (Fri form) av Eugen VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-11 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP