Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄNKVÄRT.

Polerar en tankens perfektion
hämtar stoff ur städskåps dunkla hyllor,
det doftar vardags kemikalier.
Vad vore helgen utan denna odör,
giftigt säger mor som bakar brödet.

© Bosse 16 oktober 2016.





Bunden vers (Blankvers) av Bossepoet från Österbotten
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-16 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten