Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilsmässa

Ord kommer, ord går.
Men den såren lämnar till andra, kan det verkligen komma och smyga iväg?
Efter en operation, blir kroppen samma?
Såren var där, när man pekar, gör det ont.
Man vill gärna glömt den, men det går ju inte.
Man visste inte om det gör ont eller inte längre till den dagen kommer.
Det är nästan, man har glömt man andas hela tiden, men man gör det, oavsett du tänker på den eller inte.
Sår är sår, ont är ont. Det är bara hoppas andra inte pekar på såren, inte lägger salt på såren.
Ibland är man inte så stark som man tror.
Ibland kan det vara svårt att erkänna att det gör ont.
Ibland vill man bara sticka iväg.
Ibland vill man inte prata om den längre,
Helt enkel, vill bara ge upp och börjar från början.
Ibland vill man bara glömma bort helt hållet.
Ibland...
Ibland...
Ibland...
Ibland tycker jag att jag är för dum.




Prosa av yan
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-17 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yan