Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag, hopp, vidare

Man lär sig från sina misstag.
Men samtidig blir man frustrerade av misstag också.
Om jag har har gjort rätt innan, ska det inte vara så.
Om tiden går tillbaka, ska jag inte gifta med honom;
Om tiden går tillbaka, ska jag,,,

Men tyvärr tiden går inte tillbaka.
Jag blir övergiven, men vad som är bäst, jag har två väldens gulligast barn.
Man blir mer härdig efter man har barn.
Man har världens kärlek mot barn, så alla andra smärta gör inte lika mycket ont.
När man ser barn skrattar, man tycker att egentligen är det inte så farlig, åtminstone har jag barn.
Barn är den bästa man kan få.

Sedan livet går vidare.




Prosa av yan
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-17 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yan