Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    En (formell) kommentar.

Tämligen många texter är 

publicerade. Besökarna är 

rimligt många. Texterma är inte 

oerhört långa. 

Okay [121/ /28] så. Vagnretur (27/ /f) førekommer. 

7.
9.

Bokföring [g/ /p] pågår. 

Copyright (year) […] enligt manualen. 

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

________________________________

---------- form feed [ff] ----------

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 215 gånger
Publicerad 2016-10-17 20:20



Bookmark and Share


  farbror zwed
17 20:20 – okay. Ba+ är ”okay” code.
@ førekommer. Tydligen.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_________________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_________________________________
--------------- form feed [ff] ---------------
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed