Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 Hm… är inte min skrivkvot fylld än… okay. Ännu 1 (en) […]

text på gång (nu) är. Verbet vara är besynnerligt. Enligt manualen. Manualen [23/ /37] är på gång. Författaren {23/ /98} bokför.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ ________________

Laboration = Ln – tydligen.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

----------------------- Okay — ny modell.

----------------------- Syntesen fortsätter. 

________________ ________________

Okay så. Ba+ fungerar.

Författaren gogglar.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Okay så. 
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ ________________

Navy blue. Färg [g/ /f] fungerar. 
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Magentacmyk (20/ /f) førekommer. 

----------------------- form feed 

----------------------- page count  




Fri vers av farbror zwed
Läst 175 gånger
Publicerad 2016-10-17 23:25



Bookmark and Share


  farbror zwed
__________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ 17 23:25 – paus.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
__________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ form feed […] etc.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
__________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
__________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed