Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en clown

Böh!




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-18 02:33



Bookmark and Share


  Angel of love
Dig är jag inte rädd för.
2016-10-18

    ej medlem längre
Clownskräcken breder ut sig.
2016-10-18
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B