Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmånen

När fullmånen blommade
som bäst, och likt ett glas
utspilld mjölk vällde ut
över universum med sitt
vita sken, kunde hon inte
göra annat än sätta sig
vid fönstret och drömma
sig upp mot Vintergatan,
där tusentals gatlyktor lyste
upp hennes vilsna vandring




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 235 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-18 09:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att drömma i fullmånens sken
är att leva den
2016-11-02

  Blått Norrsken VIP
Du skriver vackert och drömskt i en vilsens själs perspektiv .
2016-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta