Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver fler backspeglar


Framåt i tiden där mitt mörker tänker
stöka i tunneln där så ensamt mig kränker
då jag endast ser blåa ljus som blänker

Jag vill komma fortare fram
för att hinna se tillbaka en skötsam
tid på resa med all berusande skam

Jag vill se allt så uppenbart
med mycket mera fart
så allt detta mörker snabbare blir klart

Framåt riktas blicken bakåt i tiden
för att se hastigheten stilla stå avliden
där all ångest får vila vid kistans siden


tack stefan!




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-18 19:03



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En djupt berörande prosa!
2016-10-19

  Marianne Räf
Mycket vacker. Å, jag tror jag
fick lite tårar i ögonen !! M R.
2016-10-19

  objekt3
Med den gamla runan präntad på kistans insida
2016-10-18
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B