Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lugna viken

Sakta, nästan tidlöst
söker hon sig in
i sig själv, förbi allt
som klistrats på
och blivit kvar

Som om något
stod på spel jagar
hon sin egen svans,
runt, runt och in

Tills hon når botten
av sin själ, den lugna
viken som alltid
väntat, vid sidan av
det brusande havet




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-19 10:45



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Precis där var det är varmt och skönt att vara, så man vill bara stanna där - ALLTID!!!
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta