Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sannas sanna längtan

Sanna är så stark och snabb
i karriären och på gymmet
jobbar på ett litet ett labb
och törstar efter ömhet

Sanna har ett boende
i utkanten av sta’n
en plats för oberoende
som heter Sommarlängtan

I dansen finns ett evigt hopp
längtan att bli nära
se på hur hon rör sin kropp
som en utav de kära

Sanna är så rationell
inget stök på golvet
äter sina revbensspjäll
i en liten värld av trygghet

Sanna vill nog träffa nå'n
fast hon inte hinner
och hon säger alltid nej
när någon kompis ringer

I dansen finns ett evigt hopp
längtan att bli nära
se på hur hon rör sin kropp
som en utav de kära

På kvällen far hon in till stan
en ensam bland de andra
som bara driver av och an
bland gästerna på Alexandra

Hon fyller hjärnan med musiken
och sjunger tyst om kärlek
under ytan finns paniken
trängtan efter lek och smek

I dansen finns ett evigt hopp
längtan att bli nära
se på hur hon rör sin kropp
som en utav de kära

Sanna är så stark och snabb
i twist och bugg och rock'n'roll
som träffad av en blixt av glädje
men har ändå full kontroll

Sanna blir i vild extas
nu är det sista dansen
långt där borta står en man
hon griper efter chansen

I dansen finns ett evigt hopp
längtan att bli nära
se på hur hon rör sin kropp
som en utav de kära




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Respons VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-19 10:59



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Gillar din skrivdans om dans med sköna sväng
om de som ensamma är på sommaräng
men har ansiktet kvar i samma läge
när andra ser. Sanna känns precis som nån jag känner...
människor i smärtsam ensamhet blir fler och fler
längtans korridor fylls på av rosa moln mer å mer.

2016-10-21

  Stefan Albrektsson
Fint schwung i rimmen (ivrigt nervigt paniskt som en tarantella) och snygg återkommande refräng.
2016-10-19

  Anya VIP
Hoppas hon hittar någon som passar henne. Du målar upp en människa med ljus och mörker...precis som vi är.
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP