Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En blinkning till John Rawls


Kontaktannons


Jag är en människa som inte vet hur gammal jag är, vilka intressen jag har eller om jag är intresserad av någonting särskilt överhuvudtaget. Kanske gillar jag en viss sorts mat eller speciella kläder. Kanske inte. Det står skrivet i stjärnorna. Jag har faktiskt ingen aning. Vissa säger att jag har en bostad. Andra säger motsatsen. Kanske är jag rik eller också är jag fattig. Politiskt står jag till höger, vänster och mitten på samma gång. Det är högst osäkert om vilka mina föräldrar, syskon eller eventuella barn är. Jag har en stillsam önskan om att skapa ett jämlikt och rättvist samhälle genom att leka kurragömma med muslimska kvinnliga huvudbonader. Tänker du som jag kanske vi kan träffas nånstans någon gång och leka kurragömma tillsammans. 

Svar till ”Bakom okunnighetens slöja”




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-11 23:59



Bookmark and Share


  liktenelegi VIP
Underbart! Har inte läst filosofen du hänvisar till, men kommer att tänka på hur människan ibland ”blir” beroende på situation och sammanhang.
2024-04-17

    Lena Staaf VIP
En som aldrig vågar stå för något! Vanligare än man tror.
2024-04-12

  TrollTörnTrappan VIP
Oerhört kul grepp! Ohyggligt öppet?!?

Finns ivf ett o annat som hen är säker på : sig vara en människa, sig leva i okunnighet (eller ovisshet?), sig hysa önskan, sig erkänna astrologiska lagar, och sig uppskatta kurragömma!?!
2024-04-12

    Lena Söderkvist VIP
Haha, den kontaktannonsen skulle jag vilja se vilka som svarar på.
2024-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP