Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\ Lite avig (g/ /f) förteckning. Termer [27/ /f] førecommer.

Borås. /B… Ba+ førecommer.

Västerås. /B… førecommer.

Tranås.  /Ba…

førecommer.

Okay <121/ /28> så.

Tydligen.

20/10 {2} och 15:20 (enligt datorn) 

und [100/ /28] so (u/

/U) weiter.

Järvsö.

Piteå.

Torneå.

Umeå.

Luleå.

Täby.

Visby.

Osby.

Heby.

Örby.

Borås.

Västerås.

Tranås.

Åhus.

Bengtsfors.

Lane Ryr.

Kalmar.

Värnamo.

Jularbo.

Krylbo.

Ockelbo.

Hjo.

Nynäshamn.

Ulricehamn.

Bydalen.

Älvdalen.

Smögen.

Zinkgruvan.

Nyhyttan.

Stockholm.

Laholm.

Varnhem.

Åmål.

Sundsvall.

Rydal.

Furudal.

Furuvik.

Valdemarsvik.

Kivik.

Noppikoski.

Gerlesborg.

Nyköping.

Norrköping.

Söderköping.

Jönköping.

Linköping.

Enköping.

Malmköping.

Köping.

Göteborg.

Borensberg.

Varberg.

Charlottenberg.

Götene.

Skene.

Skövde.

Härnösand.

Tylösand.

Leksand.

Marstrand.

Limmared.

Båstad.

Ramlösa.

Nora.

Mora.

Seglora.

Bergkvara.

Vara.

Sigtuna.

Kiruna.

Hyssna.

Gränna.

Kinna.

Vilhelmina.

Sätila.

Motala.

Arvika.

 

Även Kalix och Överkalix (120/ /102) førecommer.

Vänligen, 

farbrorn.

__ __ __ __ ff [form feed] (ÿ) førecommer. Tydlig-

en.

11.

01.

10.

22.

Summering [g/ /p] pågår.

__ __ __ __ [¯¯] __ __ __ __  




Fri vers av farbror zwed
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-20 15:47



Bookmark and Share


  farbror zwed
    20/10 – således. Språkteknologi [i/
    /by] farbror zwed {…} Language
    Technology Group (OCT/R) […] wow.
    OCT/R betyder (førstås) Omnejden
    City Town / Räjong-en (110/ /30) und
    sp [u/ /U] weiter. @ førecommer. Tyd-
    21ig101110.
    ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
    Summering {g/ /p} pågår. Enligt (29/
    /22) manualen.
    _________________________________
    ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ COPYRIGHT {year} MMXVI (mmxvi) – okay.
    ------------------------------------------------
2016-10-20
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed