Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldkanten

Omsorgsfullt ramade
han in deras vardag,
drog sin mjuka guldkant
omkring dem så att det
andra stannade utanför,
även den skoningslösa
vinden, och hand i hand
gick de genom staden
där människor sprang
från en punkt till en annan
Då och då vände han sig
mot henne med ett leende
som fick den blåa luften
att glödgas för en stund
och sprida sin sällsamma
värme, så att människor
intill dem fick lyster igen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 332 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-21 07:17



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Såå vackert
2016-10-22

  Goraxy 89 Orion VIP
Redan de inledande raderna ger en lätt svindel - (Tänk om man hade haft en riktig familj och inte bara kastats hit och dit av livet)

Men du skriver om HUR det skall vara och det är berömvärt!!!
2016-10-22

  Blått Norrsken VIP
Mycket fint skriver du om den omtänksamma mannen som förgyller dagen för sin käraste. Underbart!!
2016-10-21

    ej medlem längre
Det är lätt att tycka om dina fina ord - och det gör jag. Mycket.
2016-10-21

  SweetTouch
Mmm...en oas med guldkant verkar den mannen vara.
2016-10-21

  ULJO
Så fint skrivet
2016-10-21

  Zandor
lyckliga du...
2016-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta