Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 21 okt.-16

Moln och mörker
morgon utan gryningsljus
kökslampan lyser




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-21 17:07



Bookmark and Share


  Ann V Åhsberg VIP
Fina allitterationer här. Lite ljus i mörkret!
2016-10-27

  Bo Himmelsbåge
Jaa... snart har mörkret nästan tagit över helt... skönt med kökslampans gula lanterna... inger hopp...

Lysande haiku!
2016-10-27

  Lena K Nilsson VIP
Fint om höstmörkret!
2016-10-27

    Dan Myrbeck
Bra höst-haiku!
2016-10-25

  limerick
Hösthaiku av bästa märke!
2016-10-24

  Anya VIP
Fint med alliterationen på M. Ja nu äter sig mörkret längre och längre in. Fint skrivet här. Gäller att ha lampor i beredskap.
2016-10-22

    Birgersdotter VIP
Fin
2016-10-21

    ej medlem längre
skön haiku!!!
2016-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP