Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fattas mig

Står blåögd vid ett stup.
Du lockar mig att kliva ut.

Jag älskar dig så otroligt mycket...
Att vara halv, att slita ut halva själen gör så ont...

Dränker mig i alkohol, och hoppas jag brinner bra där jag är...
Helvetet, är en plats utan dig min älskade.

Förtvivlan, längtan...
Faller... Ner i det oändligt mörka.
Kedjad i en svart avgrund, kan inte fly.

Skriker ut min smärta, från botten av sorgens hav.
Fyller på det lite till, med tunga svarta tårar.

En bit av själen är borta... Ett ärr blir kvar... När såret väl har läkt.
Men själen... är förevigt stympad.
Du fattas mig...







Fri vers (Fri form) av Jimmy Bergeborn
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-21 22:06



Bookmark and Share


  Thurizas
En kärlek som lockar en ut för ett stup låter himla otäckt. Såret plockar du skorporna av lite då och då vilket gör att det blir lite tydligare ärr. Min tolkning av den beskrivna händelsen givetvis.
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy Bergeborn
Jimmy Bergeborn