Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvikelsen

Besvikelsen var som en flod med kallt vatten

som gick igenom alla ådror

och förstelnade värmen

Det var som ett dåligt sex

som fastnade mitt i natten

rivandes, dragandes

med rester av gamla upplevelser

som finns kvar

trots att man är erfaren





Fri vers av Minona
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-23 18:28



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Stark och bemötande.
2016-10-24

    ej medlem längre
Så märgfull och tät text/poesi att så mycket rakare går inte att skriva... tycker om det här, starkt modigt skrivet!
2016-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona