Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok

Du bär mitt liv
Allt jag gjort
Allt jag ska göra

För dig döljer jag inget
Eller förskönar
Precis allt ska du höra

Den nakna sanningen
Finns hos dig
Tydligt nedtecknat i bläck

Jag kan glömma
Jag kan förneka
Men aldrig någonting suddas väck




Bunden vers (Rim) av Eugen VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-23 22:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant! Din sanning är din!
2016-10-28

  Zandor
man kan aldrig ljuga för sig själv...
2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP