Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderskapet

Hon höll Moderskapets stolta
fana mellan sina nakna händer,
smekte med fingrarna över det
heliga budskapet, som inte stod
skrivet men som kunde kännas
i varje por, från fingrarna och in
och även om ingen såg den, inte
ens hennes barn, var det med rak
rygg hon bar den genom staden




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-24 08:22



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Fram för stolthet över skuld!
2016-10-25

  Öknens Ros VIP
något att vara stolt över, att kunna ge nytt liv. fint om moderskapet.
2016-10-24

    Orkiden

Varm och fin text
2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta