Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett annat mörker

Det är samma tystnad
men ett annat mörker;
mera natt än skymning
och trots att stjärnhimlen
lyser klingande klar är
den längre bort än nånsin

Om man sträcker sina
händer mot himlen tonar
de ut och försvinner,
utan svar eller ledtrådar
och allt man kan göra är
att vänta på en morgondag




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-24 08:23



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Jättefint och stort där människan är så liten . Vi får foga oss i vad som kommer under vår morgondag.
2016-11-09

  Daniel_78 VIP
Dessa rader tycker jag är riktigt häftiga

Om man sträcker sina
händer mot himlen tonar
de ut och försvinner,

Utan att tolka in för mycket i texten tycker jag om den. Höstmörkret som har kommit för verkligen med sig många känslor att ta in.
2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta