Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feber

Marken är kall mot mina fötter
Vinden rör sig genom träväggarna
Jag rör på mig i kroppen och i tanken
Aldrig har jag stått stilla

Oron kommer och går, det vet jag.
Vill leta efter mina spår

Sökandet bakåt, det säger mer om min osäkerhet
För gamla minnen kommer aldrig ostörda

Jag rör på mig, i tiden står jag aldrig stilla




Fri vers av Olivivia
Läst 201 gånger
Publicerad 2016-10-24 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivivia
Olivivia