Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gilla

Vi söker hjälp inom oss själva
Men vi är skapta för att leva i grupp

Jag gör min plikt, håller blicken nere
Vi trampar i mörker men vill leva i strålkastarna

Gillar du mig?
Samtidens största fråga

Hur intressant kan jag få mitt liv att se ut
Men vi knackar aldrig på grannen och ber den komma in

På avstånd blickar vi på varandra
I smyg tänder vi ficklampan och riktar den i mörkret
Jag gillar dig nu, gilla mig tillbaks
Vi ger varandra ljus på ett knapptryck

Några få lever i strålkastaren av allas ljus andra i det egna ljuset från mobilen.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Olivivia
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-24 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivivia
Olivivia